Elkészítés:
A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk.
A félbevágott csirkemellekre folpackot teszünk és enyhén nem túl erősen kiklopfoljuk, hogy 5 mm vastag szeleteket kapjunk.
A lisztet egy tányérba tesszük. A tejet és a tojást egy tálban összekeverjük és enyhén felverjük. A zsemlemorzsát egy tányérba öntjük.
A csirkemelleket előbb lisztbe, majd a tojásba, végül a zsemlemorzsába forgatjuk, majd olívaolaj sprayvel enyhén befújjuk, és az előkészített edényben 5 percig sütjük.
Egyenként megkenjük a tetejüket a sűrített paradicsom és ketchup keverékével, elrendezzük a tetején az avokádó szeleteket, és megszórjuk a reszelt mozzarella sajttal.
Visszatesszük a sütőbe és 5-7 percig sütjük, vagy amíg aranysárga nem lesz, és a csirke megpuhul. Salátával tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.