Elkészítés:
Az olajat egy wokban vagy serpenyőben magas hőmérsékleten felmelegítjük. Kevergetve kisebb adagokban aranysárgára sütjük benne a csirkét, majd egy tálba kivesszük és félretesszük.
A wokot visszatesszük a tűzre, beletesszük a hagymát, a fokhagymát és a citromfüvet, és egy percig kevergetve főzzük. Hozzáadjuk a curry pasztát és újabb egy percig főzzük. Visszatesszük a csirkét, beleöntjük a kókusztejet, a csirkehúslevest, ízlés szerint megborsozzuk, a lime levéllel vagy lime lével ízesítjük és felforraljuk. Ezután a hőmérsékletet csökkentve alatta 2 percig tovább főzzük. Beletesszük a spárgát és 2-3 percig főzzük, vagy amíg a színe világos zöld nem lesz.
Jázmin rizzsel tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.