Elkészítés:
Tisztítsuk meg a rebarbarát!
Vágjuk 1 cm-es darabokra!
Hasítsuk fel a vaníliarudat, a belsejét kaparjuk ki!
Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral!
Keverjük el a pudingport a cukorral, a tojásokkal és a vaníliapéppel!
Törjük át a túrót, majd dolgozzuk bele a tojásos masszába!
Vegyítsük el a sütőport és a grízt!
Adjuk hozzá a túrós krémhez!
Forgassuk bele a rebarbarát is!
Tegyük tespibe!
Süssük meg 180 fokra előmelegített sütőben 40 perc alatt!
Hagyjuk hűlni!
Borítsuk tálcára a tortát, majd húzzuk le róla a sütőpapírt!
Szeleteljük fel a süteményt és tálalhatjuk is.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.