Elkészítés:
A vizet, olajat, cukrot, sót összeforralom és liszttel dolgozom össze, majd robotgép magas fokozatán keverem, utána a tojásokkal egyenként is.
Nyomózsákba töltve apró halmokat nyomok sütőpapíros tepsibe és vízzel permetezem őket.
210 fokon sütöm 15 percet.
A krémhez a keményítőt, fele cukrot, tejet keverek össze.
A tojássárgát a maradék cukorral, kevéske tejes keverékkel vegyítem, a többit felfőzöm.
Ehhez adom a tojássárgás masszát, végül puding szerűre főzöm és celofánnal fedve hagyom langyosra hűlni.
Ezt is nyomózsákba töltöm és megtöltöm vele a fánkokat.
Az öntethez a darabolt csokira öntök meleg tejszínt, hogy elolvadjon.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.