Elkészítés:
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy 28 cm-es kapcsos tortaformát vajjal kivajazunk.
Egy nagy tálban összekeverjük a kukoricadarát, a lisztet, a kenyérmorzsát, a cukrot, a fahéjat és a sót. Egy másik tálban összekeverjük a folyékony hozzávalókat: a tejet, a tojásokat, a mézet, valamint az olívaolajat, majd apránként a száraz hozzávalókhoz csurgatjuk, majd alaposan összedolgozzuk.
Ezután belekeverjük a reszelt citromhéjat, az apróra vágott aszalt epret, valamint a negyedekre vágott epret (az aszalt eper elhagyható).
A keveréket a kivajazott tortaformába öntjük és 50 perc alatt készre sütjük. Félidőben ajánlatos egy alufólia darabbal lefedni a tetejét.
Tálaláskor megszórjuk porcukorral.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.