Elkészítés:
A vajat, étcsokit gőz felett megolvasztjuk, közben a mandulát és törökmogyorót megpirítjuk.
A cukrot a tojással kikeverjük, hozzáadjuk a csokikrémet és összedolgozzuk fehércsokival, mogyoróval, mandulával, sütőporos liszttel.
A masszát egy kb. 20 x 30 cm-es vajjal kikent, lisztezett tepsibe simítjuk és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 25-30 percig sütjük.
A gesztenyehabhoz kemény habbá verjük a tejszínt, a felét a gesztenyepüréhez keverjük, a maradék habot pedig óvatosan beleforgatjuk és hűtőbe tesszük 1 órára, hogy megdermedjen.
A díszítéshez a gesztenyéket karamelizált cukorba forgatjuk, likőrrel meglocsoljuk.
A süteményt a gesztenyehabbal és a gesztenyeszemekkel tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.