Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Babos-boros karaj

Megnézte: 3523
Fő számára:
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

60 dkg karaj
40 dkg vörösbab
2 dl vörösbor
1 fej vöröshagyma
2 szem paradicsom
1 db hegyes erős
4 gerezd fokhagyma
petrezselyem
liszt
bors

Elkészítés:

A szeletelt, sózott húst lisztbe forgatom, majd kisütöm mindkét felét.

A kockázott szalonnát lepirítom, vele dinsztelem az aprított hagymát, fokhagymát, darabolt paradicsomot, paprikát.
Majd mehet bele a bab és a vörösbor.

Ízesítem sóval, borssal, vágott petrezselyemmel, majd szaftos, puha raguvá főzöm.

Felcsíkozom a húst, amit a zöldségekhez adok, végül átforralva el is készül.

Jó étvágyat!

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.