Elkészítés:
A gombákat 20 percre langyos vízbe áztatjuk, majd alaposan leszûrjük, lecsepegtetjük, és felaprítjuk. A cérnametéltet forrásban lévõ sós vízben puhára fõzzük, alaposan leszûrjük, lecsöpögtetjük, és konyhai ollóval körülbelül 8 centis darabokra vágjuk. A bambuszrügyet és a kukoricát is lecsöpögtetjük. A répákat megtisztítjuk, és vékony csíkokra vágjuk. A brokkolit rózsáira szedjük, a kínai kel leveleit vékony metéltre vágjuk. A zöldségeket 2 percre forrásban lévõ sós vízbe tesszük, majd hideg vízzel leöblítjük, és lecsöpögtetjük. A hagymákat megtisztítjuk, és finomra vágjuk, majd serpenyõben vagy wokban, forró olajban megfuttatjuk. Beletesszük a zöldségeket, a cérnametéltet, meglocsoljuk 4 evõkanál vízzel, sózzuk, borsozzuk, és jól összeforgatjuk, majd további 5 percig együtt sütjük a wokban. Végül meghintjük korianderrel, és azonnal tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.