Elkészítés:
A húst vágjuk vékony szeletekre, majd sózzuk, borsozzuk meg, és a forró kukoricaolajban süssük pirosra. Hámozzuk meg a fõtt krumplit, majd a padlizsánnal együtt szeleteljük fél centi vastagra. A padlizsánszeleteket sózzuk, borsozzuk meg, és a forró olívaolajban süssük pirosra. A fõtt zöldborsót csepegtessük le. A kimagozott paprikát és a lila hagymát karikázzuk fel. Tegyük kiolajozott, morzsával beszórt tepsibe, a burgonyaszeletek felét sózzuk, borsozzuk meg, erre jön a sült padlizsán, majd a zöldborsó, és locsoljuk meg az egyik üveg alapmártással. A következõ réteg a sült hús legyen, majd a paprika és a lila hagyma fele következik, végül a maradék burgonyával fedjük be. Locsoljuk meg a másik üveg alapmártással, a tetejét szórjuk meg a paprika és a hagyma másik felével, majd 190 °C-os sütõben, 30-35 perc alatt süssük pirosra. 10 perc pihentetés után kockákra vágva tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.