Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Pikáns kagylóleves

Megnézte: 3485
Fő számára:
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Halételek

Hozzávalók:

50 dkg feketekagyló
1 fej vöröshagyma
2 fej lilahagyma
1 szál újhagyma
1 db barna csiperkegomba
2 db fehér csiperkegomba
2 gerezd fokhagyma
1 db hegyes csípős zöldpaprika
1/2 piros kalifornia paprika
1/2 étkezési paprika
1 szál zellerszár
kínai hal fűszerkeverék
petrezselyem
korianderlevél
gyömbér
szójaszósz
kínai tészta
fehérbor
kókusztej
főzőtejszín
citromlé
chili paprika
metélőhagyma
koriandermag
őrölt pirospaprika
olívaolaj
őrölt feketebors

Elkészítés:

A tisztított, többször átöblített kagylókat sós vízben hagyjuk állni.

A karikázott hagymákat olajon dinszteljük, utána mehet bele feldarabolt zeller, koriander, petrezselyem, a szeletelt gombát és a felaprított gyömbért.

Végül a kagylót is belerakjuk és 1 liter vízzel felöntjük.

Ízesítjük kedvünk szerint, majd készre főzzük.

A vége előtt még tésztát, finomra vágott zöldeket teszünk bele és fehérbort, kókusztejet, tejszínt, citromlevet öntünk hozzá.

Jó étvágyat!

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.