Megnézte: 3318
Fő számára:
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Halételek
Megnézte: 3318
Fő számára:
Elkészítési idő: 60 perc
Kategória: Halételek
80 dkg fogasfilé
20 dkg csiperkegomba
1 szem paradicsom
1 db paprika
2 fej vöröshagyma
5 dl halleves
1 dl tejföl
1 dl tejszín
6 dkg vaj
1 ek. liszt
1 tk. édesnemes paprika
bors
só
Kikent sütődénybe fektetem az enyhén sózott halakat.
A kockából készült alaplevet felforralom, majd az edénybe öntöm.
Fóliával fedve sütöm 180 fokon, 20 percet.
Ha puha, akkor kiveszem.
A többi vajon dinsztelem a kockázott hagymát, majd a hámozott, szintén kockázott paradicsomot és paprikát, szeletelt gombát.
1 perc múlva pirospaprikával hintem, felengedem negyed liter alaplével, amivel átforralom.
Lisztes tejföllel habarom és lassú tűzön mártássá főzöm.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.