Megnézte: 3547
Fő számára:
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Halételek
Megnézte: 3547
Fő számára:
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Halételek
60 dkg vajhal
4 fej sonkahagyma
4 szál rebarbara
40 dkg kacsamáj
só
bors
1 dl fehérbor
pár csepp citromlé
fél ág rozmaring
pár csepp olaj
10 dkg cukor
Tisztítsuk meg a rebarbarát, és kockázzuk fel!
A cukrot karamelizáljuk, majd hozzáadjuk a rebarbarát, a rozmaringot, a cikkezett hagymát és a bort!
Pároljuk meg 5 perc alatt!
Sózzuk meg a húsokat, és tegyük olajozott grillrácsra!
Süssük meg pár perc alatt, majd szórjuk meg borssal!
Jó étvágyat!
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.