Elkészítés:
A húsokat bemetsszük, de nem vágjuk végig, hogy zsebet kapjunk. Ráspricceljük a citromlevet, megsózzuk, és meghintjük korianderrel. Serpenyõben olajat forrósítunk, és a húsok mindkét oldalát átsütjük benne, majd kivesszük, és félretesszük. A maradék olajban addig pároljuk a vékony csíkokra vágott paprikát, a felszeletelt cukkinit, gombát és a koriandert, amíg a leve teljesen elpárolog. Levesszük a tûzrõl, belekeverjük a mustárt, és annyi zsemlemorzsát, amennyit felvesz, majd a keverékbõl egy-egy kiskanálnyit a húszsebekbe töltünk, hústûvel vagy fogvájóval összetûzzük, a maradékot pedig kiolajozott tepsi aljára kenjük. Rátesszük a megtöltött hússzeleteket, és elõmelegített, közepesen forró sütõben addig sütjük, amíg a hús puha lesz. Fodros salátalevelekkel, citromszeletekkel és ropogós kenyérrel tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.