Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Bundás harcsa

Megnézte: 3354
Fő számára:
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Halételek

Hozzávalók:

1 kg harcsa
15 dkg zsemlemorzsa
1/2 csokor petrezselyem
1/2 db cseresznyepaprika
1 gerezd fokhagyma
olaj
őrölt bors

Elkészítés:

A filézett harcsát besózom.

Borsot, finomra vágott petrezselymet és cseresznyepaprikát vegyítek morzsával.

A halszeleteket beleforgatom és kevés fokhagymás olajon kisütöm, először a bőrös felével kezdve.

Salátával vagy ízlés szerinti körettel tálalom.

Jó étvágyat!

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.