Elkészítés:
A konyhakész garnélarákot tálba tesszük, és a zúzott fokhagymával, az olívaolajjal, kevés sóval elkeverve, pácoljuk 1 órán át.
Közben a makarónit kifőzzük.
A mártást elkészítjük: összekeverjük a tejfölt, a citromlét, majd sóval, borssal ízesítjük. Vékonyabb darabokra vágjuk az olajbogyót, a petrezselyemzöldet finomra vágjuk és egy részét a mártáshoz adjuk.
Az elkészített makarónit leöntjük a mártással, jól összekeverjük. A tésztát mindenütt vonja be a mártás.
Serpenyőben felforrósítjuk a maradék olajat, és a szárazra törölt garnélarákok mindkét oldalán 3-3 percig sütjük. A tésztasalátával összekeverjük a sültrákok 2/3-át. Tálaláskor a saláta tetejére szórjuk a maradék rákokat, a petrezselyemzöldet, és citromgerezdekkel díszítjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.