Megnézte: 3488
Fő számára:
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Húsételek
Megnézte: 3488
Fő számára:
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Húsételek
8 szelet csont nélküli sertéskaraj
5 fej vöröshagyma
8 tojás
3-4 gerezd fokhagyma
5 evőkanál mustár
finomliszt
étolaj
őrölt bors
só
A karajszeleteket kicsit kiklopfoljuk, sózzuk, befűszerezzük, bedörzsöljük az átnyomott fokhagymával és megkenjük mustárral. A húst hűtőbe tesszük kb. 2 órára, de még jobb, ha egy éjszakára.
A vöröshagymákat megtisztítjuk, szeletekre vágjuk és karikákra szedjük. A hússzeleteket kevés olajon serpenyőben sütjük. A hagymakarikákat lisztezzük, és bő, forró olajban kisütjük. Szűrön lecsepegtetjük.
A tojásokból tükörtojást sütünk. Tálaláskor a hússzeletekre a sült hagymát és a tükörtojást ráhelyezzük és úgy tálaljuk.
Jó étvágyat!
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.