Elkészítés:
1. A kétféle répát és a zellert meghámozzuk, és felkockázzuk. A káposzta torzsáját kivágjuk, leveleire szedjük, 3 percig sós vízben fõzzük, majd hideg vízzel leöblítjük.
2. A káposztaleveleket megszárítjuk. 12 nagy levelet félreteszünk, a többit apróra vágjuk. A káposzta fõzõvizében a répát és a zellert 4 percig fõzzük, majd hozzáadjuk a zöldborsót, még 1 percig forraljuk, majd lecsöpögtetjük a zöldségeket.
3. A kockákra vágott húst robotgéppel durvára mixeljük. A sonkáról a zsíros részeket levágjuk, és a sovány részt felaprítjuk.
4. A zöldségeket, a húst, a zúzott fokhagymát, a tárkonyt, a petrezselymet, a snidlinget és a tojásokat összekeverjük, és sóval, borssal ízesítjük. A káposztákat a húsos krémmel megtöltjük, a széleket behajtjuk, és zsineggel átkötjük. A káposztákat vajjal kikent tepsibe tesszük. 1,5 dl fõzõvízzel meglocsoljuk, kétrétegû alufóliával befedjük, és forró sütõben megsütjük. Apróra vágott petrezselyemmel díszítve tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.