Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Konyakos gesztenyekrémleves

Megnézte: 3414
Fő számára:
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Levesek

Hozzávalók:

25 dkg natúr gesztenye massza
8 dl szárnyas alaplé
0,5 dl konyak
2 dl tejszín
őrölt fehérbors

1 evőkanál méz
1 dl tejszínből vert kemény hab

Elkészítés:

Az alaplevet feltesszük forrni. Amikor forr, beletesszük a gesztenyemasszát, és botmixerrel elkeverjük. Sózzuk, borsozzuk, és 10 perc alatt összefőzzük.

Hozzáadjuk a konyakot, mézet, tejszínt és kis lángon tovább főzzük 5-8 percen át.

Tálalás előtt mixerrel kicsit felhabosítjuk, majd csészékbe töltve tálaljuk.
Tetejére tejszínhabot teszünk, esetleg narancs vagy citromhéjat reszelhetünk rá.

Jó étvágyat!

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.