Megnézte: 3600
Fő számára:
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Levesek
Megnézte: 3600
Fő számára:
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Levesek
6 dl tej
fél csomag vaníliás pudingpor
2 evőkanál cukor
20 dkg málna
10 dkg szeder
1 alma
1 sárga vagy őszibarack
1 körte
2 ringlószilva
pár szem ribizli
0,5 dl rum
1 dl tejszín
2 dl tejszínhab
A pudingot kevés hideg tejjel kikeverjük. A megmaradt tejet a cukorral felforraljuk, hozzáöntjük a pudingos tejet, és besűrítjük.
A gyümölcsöket megmossuk (meghámozzuk), a nagyobb darabokat apró kockákra vágjuk és a málnával, szederrel együtt a leveshez adjuk.
Felforraljuk, rummal ízesítsük. Belefőzzük a tejszínt, de már nem forraljuk tovább.
Tejszínhabbal hidegen tálaljuk.
Jó étvágyat!
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.