Megnézte: 3435
Fő számára:
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Levesek
Megnézte: 3435
Fő számára:
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Levesek
1 kis fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
2 evőkanál olíva olaj
0,5 liter házi paradicsompüré
0,5 dl víz
25 dkg házi aprított paradicsom konzerv
1 kis csokor friss bazsalikom
3 ág friss oregánó
feta jellegű sajt
frissen őrölt fekete bors
só
A vöröshagymát apró kockára vágjuk, és az olívaolajon megpároljuk, hozzáadjuk a reszelt fokhagymát, a konzerv paradicsomot, a paradicsom pürét, a vizet, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet összeforraljuk.
Ha a leves felforrt összeturmixoljuk a bazsalikommal, az oregánóval, ha szükséges, utána fűszerezzük , és forrón vagy hidegen, kockára vágott fetasajttal kínáljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.