Megnézte: 3368
Fő számára:
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Levesek
Megnézte: 3368
Fő számára:
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Levesek
3 szál póréhagyma (kb. 70 dkg)
3 evőkanál étolaj
75 dkg vegyes darált hús (sertés és marha)
1 l húsleves
1 doboz szeletelt csiperkegomba
20 dkg natúr vagy zöldfűszeres krémsajt
frissen őrölt bors
só
A pórét megtisztítjuk, hosszában félbe vágjuk, majd szeletekre vágjuk.
Az olajat felforrósítjuk, átpirítjuk rajta a darált húst, sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a pórét, rövid ideig együtt pároljuk, majd felöntjük a levessel, és lefedve 15 percig főzzük.
Hozzáadjuk a lecsepegtetett gombát, majd a krémsajtot, de azzal már nem forraljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.