Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Darált húsos krémsajtos póréleves

Megnézte: 3368
Fő számára:
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Levesek

Hozzávalók:

3 szál póréhagyma (kb. 70 dkg)
3 evőkanál étolaj
75 dkg vegyes darált hús (sertés és marha)
1 l húsleves
1 doboz szeletelt csiperkegomba
20 dkg natúr vagy zöldfűszeres krémsajt
frissen őrölt bors

Elkészítés:

A pórét megtisztítjuk, hosszában félbe vágjuk, majd szeletekre vágjuk.

Az olajat felforrósítjuk, átpirítjuk rajta a darált húst, sóval, borssal ízesítjük, hozzáadjuk a pórét, rövid ideig együtt pároljuk, majd felöntjük a levessel, és lefedve 15 percig főzzük.

Hozzáadjuk a lecsepegtetett gombát, majd a krémsajtot, de azzal már nem forraljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.