Elkészítés:
Serpenyõben olajat forrósítunk, kevergetve átpirítjuk benne a felkarikázott hagymát, majd lefedve hagyjuk fonnyadni, de ne barnuljon meg. Közben vizet forralunk, és puhára fõzzük benne a kockákra vágott burgonyát és a felkarikázott répát, majd leszûrjük, lecsöpögtetjük, és hagyjuk száradni. A hagymára rátesszük a darált húst, átpirítjuk, majd felöntjük a húslevessel, és felforraljuk, közben sózzuk, borsozzuk. Amikor felforrt, sütõtálba öntjük, rákanalazzuk a megfõtt burgonyát és répát, villa hegyével megmintázzuk a tetejét, és elõmelegített, forró sütõben 30-40 percig sütjük, amíg a teteje szép barna lesz. Megszórjuk petrezselyemmel, és azonnal tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.