Megnézte: 3507
Fő számára:
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Előételek
Megnézte: 3507
Fő számára:
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Előételek
1 csomag szeletelt sonka
A töltelékhez:
50 dkg túró
20 dkg natúr sajtkrém
4 ek. reszelt torma
4 ek. mustár
4 ek. majonéz
bors
só
Az aszpikhoz:
5 dl húsleves
1 tasak zselatin
A töltelék alapanyagait jól összekeverem és a sonkákra halmozom, majd felgöngyölöm őket és egy tálba rakom.
Az aszpikhoz húslevest melegítek fel és ebben oldom a csomag zselatint. Mikor már elkezd kicsit hűlni, akkor öntöm le vele a sonkatekercseket és ezek után hűtőbe rakom, hogy megdermedjenek.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.