Megnézte: 3510
Fő számára:
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Előételek
Megnézte: 3510
Fő számára:
Elkészítési idő: 45 perc
Kategória: Előételek
35 dkg edami sajt
5 dkg vaj
5 dkg krémsajt
3-4 főtt tojás
10 dkg gépsonka
fél csokor petrezselyem
fél csokor metélőhagyma
mustár
só
bors
Az edami sajtot forró vízbe tesszük, és állandóan kevergetve 15 percig főzzük, majd téglalap alakúra nyújtjuk.
A petrezselymet és a metélőhagymát felaprítjuk. A töltelékhez a vajat, a krémsajtot az elkevert tojássárgájával, a petrezselyemmel, a metélőhagymával és a mustárral simára keverjük. A sonkát és a tojásfehérjét vékony csíkokra vágjuk, és belekeverjük a töltelékbe.
A lappá nyújtott sajtot egyenletesen megkenjük a töltelékkel, tekerccsé göngyöljük. Hűtőben megdermesztjük.
Jó étvágyat!
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.