Megnézte: 1715
Fő számára:
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Előételek
Megnézte: 1715
Fő számára:
Elkészítési idő: 30 perc
Kategória: Előételek
fekete olajbogyó
póréhagyma
paradicsom
kenyér
galambsaláta
fokhagyma
rozmaring
vinaigrette:
balzsamecet
extraszűz olívaolaj
mustár
Futtassuk meg a póréhagymát a fokhagymával kis olajon!
Adjuk hozzá a felkockázott paradicsomot!
Ízesítsük rozmaringgal!
A kenyér tetejét megpirítjuk. Tegyük rá a paradicsomos ragut és a galambsalátát!
A vinaigrette-hez keverjük össze az olajat, az ecetet és a mustárt!
Csorgassuk rá a szendvicsünkre!
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.