Megnézte: 1762
Fő számára: 8
Elkészítési idő: 50 perc
Kategória: Előételek
Megnézte: 1762
Fő számára: 8
Elkészítési idő: 50 perc
Kategória: Előételek
50 dkg padlizsán
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
5 ek. olívaolaj
2 ek. finomra vágott petrezselyem
1 mk. fűszerpaprika
őrölt bors
só
A padlizsánt héjával felszeletelem és besózva állni hagyom 20 percet és lecsepegtetem.
4 ek. olajon puhára, barnára párolom őket és kiszedem.
A többi olajon dinsztelem az aprított hagymát, fokhagymát és hagyom hűlni.
A hagymákat, padlizsánt összeturmixolom és aprított petrezselyemmel, sóval, borssal ízesítem.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.