Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát a vajban megpároljuk. Hozzáadjuk a húst, és néhány percig pirítjuk. Végül a borral felöntjük, és addig fõzzük, míg minden folyadék elfogy. Beletesszük a paradicsomot és a csíkokra vágott paprikákat. Sóval, borssal ízesítjük, és lefedve 30 percig fõzzük. A rizst sós vízben megfõzzük, és külön a zöldborsót is puhára pároljuk. A cukkiniket felkarikázzuk, és az olajban megsütjük. Amikor a paradicsomos szósz megfõtt, a paprikákat kivesszük, és félretesszük. A szószt a rizshez keverjük, majd lecsöpögtetjük. Lyukas közepû kerek formát kivajazunk, és 3 evõkanál reszelt parmezánnal elkevert zsemlemorzsával megszórjuk. A rizses masszát, a húst és a zöldségeket váltakozva belesimítjuk, a tetejére rizs kerüljön! A maradék parmezánnal megszórjuk, és meleg sütõben átsütjük. Amikor kész, tálra borítjuk, és paprikacsíkokkal díszítjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.