Elkészítés:
A zöldségeket megmossuk, a zellerszárakat felkarikázzuk, a hagymát felszeleteljük. A krumplit meghámozzuk, és felkockázzuk, a sárgarépát vastag karikákra vágjuk. A marhahúst megmossuk, a hártyákat és maradék zsírokat levágjuk róla, és kockákra vágjuk. Serpenyõben, forró olajban, nagylángon 5 perc alatt átforgatjuk, majd szûrõkanállal kiszedjük, és félretesszük. A helyére, a maradék olajba szórjuk a hagymát meg a zellert, és kislángon, gyakran kevergetve 15-20 perc alatt megpároljuk. Visszatesszük a húst, hozzáadjuk a sárgarépát, a krumplit, a babérlevelet, az egészben hagyott petrezselymet, a köménymagot és a rozmaringot. 1 dl vizet öntünk rá, megsózzuk, borsozzuk, alaposan átkeverjük, lefedjük, és 30 percig kislángon hagyjuk fõni. Amikor elfõtte a levét, meleg vízzel pótoljuk. Újra átkeverjük, hozzáadjuk az olajbogyókat, és még 30 percig fõzzük. Kivesszük a babérlevelet meg a petrezselymet, és azonnal tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.