Elkészítés:
A tésztát egy 26 cm átmérõjû kerek gyümölcstorta-formába simítjuk, az alját villával megszurkáljuk, majd alufóliával befedjük, és vastagon megszórjuk szárazbabbal. Forró sütõben 10 percig sütjük. Amikor kész, a fóliát és a babot levesszük róla, a tésztát kihûtjük. A répákat vékonyan felszeleteljük. A póréhagymát fél cm vastagon felkarikázzuk, a karfiolt és a brokkolit rózsáira szedjük. A zöldségeket 1 percre lobogó sós vízbe dobjuk, majd lecsöpögtetjük. A hagymát apróra vágjuk, és az olajban megpároljuk. A zöldségeket rátesszük a tésztára. Tálban a tojásokat, a tejszínt, a hagymát, a reszelt szerecsendiót, a sót és a sajt felét habosra keverjük, majd ezt a zöldségekre öntjük. A maradék sajttal megszórjuk, és meleg, de nem forró sütõben megsütjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.