Elkészítés:
A padlizsánokat megmossuk, hosszában 2 cm vastagon felszeleteljük. A paprikák húsát felkockázzuk. Teflonban, az olajban nagylángon megpirítjuk a padlizsánt, majd tálra tesszük. A zsiradékban félpuhára pároljuk a paprikát. Másik serpenyõben vajat olvasztunk, belekeverjük a lisztet, és rögtön levesszük a tûzrõl, állandóan kevergetve hozzáadjuk a tejet, majd sóval, borssal fûszerezzük, és kislángon sûrûre fõzzük. A lasagnékat lobogó sós vízben \\\"al dente\\\" fõzzük, azaz még épp annyira hogy \\\"haraphatók\\\" legyenek, és ne ázzanak el. Hideg vízzel leöblítjük, lecsöpögtetjük, és tiszta konyharuhára terítjük. Olajjal kikent tûzálló tálba teszünk egy réteg tésztát, mártással bekenjük, padlizsánszeletekkel és paprikával befedjük, oreganóval megszórjuk, és ezt addig ismételjük, míg a hozzávalók elfogynak. A tetejét parmezánnal megszórjuk, végül meleg sütõben készre sütjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.