Elkészítés:
Vágjuk félbe a tyúkot, mossuk meg, szárítsuk le, és fûszerezzük sóval, borssal, zúzott fokhagymával, hámozott, apróra vágott gyömbérrel meg mustárral. A karikákra vágott répákat, a hagymát, apaprikát, a cikkekre darabolt paradicsomot, gombát, az összevagdalt zellerlevelet tegyük tepsibe. Sózzuk, borsozzuk meg, és fektessük rá a fûszeres tyúkot a bõrével felfelé. Öntsük alá 3 deci vizet, és alufóliával letakarva, 180 °C-os sütõben pároljuk majdnem puhára, utána a fólia nélkül, 190 °C-os sütõben süssük pirosra. Amikor elkészült, forrón, vajas parázsburgonyával, a vele sült zöldségekkel tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.