Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Zöldborsós gombaleves

Megnézte: 2619
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 50 perc
Kategória: Levesek

Hozzávalók:

- 20 dkg zöldborsó zöldborsó
- 15 dkg csiperkegomba
- 3 dkg vaj
- 1 fej vöröshagyma
- 1-1 sárgarépa, fehérrépa
- 1 evõkanál liszt
- fél liter víz
- 1 csokor petrezselyem
- õrölt bors, só

Elkészítés:

Az olvasztott vajban futtassuk meg az apróra vágott hagymát, adjuk hozzá a félkarikákra szeletelt sárga- és fehérrépát, a zöldborsót meg a cikkekre vágott gombát. Lassú tûzön pirítsuk 5-6 percig, majd szórjuk meg a liszttel, keverjük össze, és öntsük fel a vízzel. Amikor felforrt, sóval, borssal, petrezselyemmel ízesítsük, majd közepes tûzön, 20-25 perc alatt fõzzük készre. Forrón tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.