Elkészítés:
A tojásokat a snidlinggel, sóval és borssal ízesítve villával felverjük. A hagymákat felkockázzuk, és 1 evõkanál olajban üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a tojást, és omlettet sütünk belõle. A zöldbabot sós vízben ropogós-puhára fõzzük, majd hideg vízzel leöblítjük, lecsöpögtetjük, és kihûtjük. Az omlettet hosszú, vékony csíkokra vágjuk. Az uborkát megmossuk, széleit levágjuk, és kettéhasítjuk. Magos belsejét kikaparjuk, majd felszeleteljük. A salátát megmossuk, csak a belsõ részét és 8 külsõ levelet használunk, ezeket apróra vágjuk. A paprikát meghámozzuk, kettévágjuk, magjait és ereit eltávolítjuk, húsát felkockázzuk. Salátástálban a maradék olajat, az ecetet, a tárkonyt, a petrezselymet, kevés sót és borsot habosra keverünk. Ebbe keverjük a paprikakockákat, a zöldbabot és az uborkaszeleteket. Az omlettcsíkokkal megszórjuk vagy a saláta mellé tesszük azokat.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.