Elkészítés:
A babot forrásban lévõ, enyhén sós vízben 20 percig fõzzük, majd leszûrjük, lecsöpögtetjük, és félretesszük. A spárgák végét levágjuk, a spárgát meghámozzuk, majd 1 centis karikákra vágjuk. Serpenyõben olajat forrósítunk, megpároljuk benne a finomra vágott hagymát, belekeverjük a spárgát, és 5 percig állandóan kevergetve pároljuk. Levesszük a tûzrõl, megsózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a pestót, 1 evõkanál vizet, a fõtt babot, és újra átkeverjük. Lefedjük, és kislángon további 5 percig pároljuk. Közben a tésztát forrásban lévõ sós vízben puhára fõzzük, majd leszûrjük, lecsöpögtetjük, és tálba tesszük. Összekeverjük a párolt spárgával, és bazsalikomlevelekkel, sajtforgácsokkal díszítve tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.