Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Zsenge tök sült paradicsommal

Megnézte: 3452
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő: 55 perc
Kategória: Zöldségesételek

Hozzávalók:

60 dkg vöröshagyma
75-75 dkg paradicsom és zsenge tök
2 gerezd fokhagyma
fél dl olaj
1 evõkanál friss majoránna
õrölt bors

Elkészítés:

A paradicsomot vékony szeletekre vágjuk, a tököt meghámozzuk, és vékonyan felszeleteljük. A hagymát cikkekre vágjuk, egy serpenyõben, forró olajban megpirítjuk, és olajjal vékonyan kikent hõálló sütõtálba tesszük. Váltakozva a hagymára rakjuk a tök- és a paradicsomszeleteket, megszórjuk finomra vágott majoránnával és zúzott fokhagymával, majd sózzuk, és borsot õrölünk rá. Kevés olajjal megöntözzük, és elõmelegített, közepesen meleg sütõben 45 percig sütjük, illetve amíg a paradicsom megráncosodik, a tök pedig szépen megpirul. Sült húsok mellé tálaljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.