Elkészítés:
A megtisztított húst fűszerzzük a gyömbérrel és tegyük előmelegített sütő rácsára fél órára. Rakjunk valamit alá, ahova le tud csöpögni a zaftja. Ezután helyyezzük egy sütőedényre, tűzdeljük meg 3 szegfűszeggel, szórjuk meg sóval, valamint borssal és dörzsöljük be vajjal, valamint tabascóval.
Az ecetet dolgozzuk össze a maradék szegfűszeggel, a babérlevéllel, a kakukkfűvel, a zsálylevéllel, a fehéjjal és a cukorral. Főzzük fel, majd öntsük a hús köré és sütés közben néha ezzel locsolgassuk. A húst tegyük vissza a sütőbe és másfél óráig süssük.
A barackot pucoljuk meg, vágjuk ketté és kissé futtassuk meg a vajon, közben pedig sóval és borssal fűszerezzük. A sült húst a barackokkal tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.