Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Tejszínes borjúszelet

Megnézte: 6170
Fő számára: 6 személyre
Elkészítési idő:
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 6 db 170 g-os borjúszelet
- só és bors
- 1 diónyi vaj
- 2 mogyoróhagyma
- 6 dl fehérbor
- 2 dl tejszín

Elkészítés:

A húst mossuk meg, csöpögtessük le, majd mindkét oldalát fűszerezzük sóval és borssal. Hagyjuk állni egy fél óráig.
A vajat kezdjük el hevíteni, majd ebben süssük meg 5 perc alatt a hússzeletetek, hogy mindkét oldala aranybarna legyen. Közben mozgassuk, nehogy odakapjon. Ha kész a zaftjában futtassuk meg az összevágott hagymát. Locsoljuk rá a bort és 3 percig pároljuk, majd keverjük hozzá a tejszínt is. sóval és borssal ízesítsük. Ezt a mártást kanalazzuk a hússzeletekre.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.