Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Alga- és uborkasaláta rizsecetes öntettel

Megnézte: 2395
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő:
Kategória: Salátaételek

Hozzávalók:

- 2,5 dkg szárított vegyes alga
- 1 uborka
- 75 ml mirin
- 75 ml rizsecet
- 2 ek. aranybarna porcukor
- 2 ek. citromlé

Elkészítés:

Az algákat 20 percre beáztatjuk, majd az uborkával együtt feldaraboljuk, és egy tálba rakjuk. A mirint, az ecetet és a cukrot elkeverjük, hogy a cukor felolvadjon, majd a citromlevet is hozzáöntjük, és ezzel meglocsoljuk a salátát.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.