Elkészítés:
Megtisztítjuk és kifilézzük a halat, amelynek a maradékát félretesszük. Felteszünk 1 liter vizet főzni, amelybe beletesszük a felaprított zöldségeket, valamint a fogas filézéséből megmaradt maradékot és sóval, borssal, citrommal és babérlevéllel ízesítjük.
Alufóliát terítünk az asztalra, amelyet leborítunk celofánnal és erre helyezzük a 6-8 centiméteresre felszelt halakat. Ráöntjük a bort és megszórjuk zselatinnal. Ezután összecsomagoljuk a fóliában, megkötjük és az alaplébe tesszük fél órára takarékon. Ezután préseljük enyhe súllyal és tegyük a hűtőbe, amíg összeáll. Leöblítjük, felszeljük a tekercset és salátával tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.