Elkészítés:
A zöldbabot sós vízben megfõzzük, majd hideg vízzel leöblítjük. A húst 1 tojással, a zsemlemorzsával, a petrezselyemmel, a tárkonnyal, a kakukkfûvel és a szerecsendióval összedolgozzuk, és sóval, borssal ízesítjük. Téglalap alakú sütõformát alufóliával kibélelünk, belesimítjuk a húsos massza felét, erre a zöldbab felét, középen, hosszában ráfektetjük a fõtt tojásokat, végül a maradék húsos masszával befedjük. Meleg sütõben megsütjük (kb. 1 óra). Amikor kész, a formából kiborítjuk, és felszeleteljük. A salátát összetépkedjük, a paradicsomot kockákra vágjuk, és összekeverjük. A hússzeleteket a salátaágyon tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.