Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Marhahús vörösboros mártásban

Megnézte: 3861
Fő számára: 6-8 személyre
Elkészítési idő:
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 2 kg kicsontozott marhanyak
- 2 ek. fokhagymapor
- 2 doboz (3-3 dl) hígítatlan sűrített gombaleves
- 1 doboz (20 dkg) szeletelt gombakonzerv
- 3/4 csésze száraz sherry
- 1 csomag hagymalevespor
- 60 dkg fagyasztott szeletelt sárgarépa

Elkészítés:

Olvasszuk ki a fagyasztott sárgarépát.
A húst vágjuk kockákra, hintsük meg a fokhagymaporral és rakjuk kivajazott tűzálló tálba.
Dolgozzuk össze a levest a leszűrt gombával, a sherryvel és a levesporral. Jól keverjük össze a hússal, majd letakarva előmelegített sütőben 3 órán át pároljuk, ezután a répát is tegyük bele és negyed óra alatt készre sütjük.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.