Elkészítés:
Vizet forralunk, megsózzuk, 1 evõkanál olajat öntünk hozzá, és beleszórjuk a citrom reszelt héját. Megfõzzük benne a tésztát, majd leszûrjük, lecsöpögtetjük, és félretesszük. A hagymákat megtisztítjuk, felaprítjuk, a cukkinit és a répát vékony csíkokra vágjuk, a gombákat felnegyedeljük. A paradicsomokat forró vízbe mártjuk, meghámozzuk, kimagozzuk, húsukat feldaraboljuk, az olajbogyókat négyfelé vágjuk. Serpenyõben, forró olajban 5 percig pároljuk a hagymákat és a sárgarépát, hozzáadjuk a cukkinit, a gombát és a paradicsomot. Lefedjük, és 5 percig kislángon fõzzük. Végül hozzáadjuk az olajbogyót, jól összekeverjük, lefedjük, levesszük a tûzrõl, és 5 percre félretesszük. A tésztát tálalóedénybe töltjük, és összekeverjük a zöldségmártással. Ha szükséges, sózzuk, borsozzuk, és tálalás elõtt még 2 percig pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.