Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Tavaszi zöldséges rostélyos

Megnézte: 2586
Fő számára: 8 személyre
Elkészítési idő: 65 perc
Kategória: Húsételek

Hozzávalók:

- 80 dkg marhahátszín
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 evõkanál mustár
- fél dl olaj
- 2-2 szál sárgarépa, fehérrépa
- 15 dkg csiperkegomba
- 1 csokor zöldhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- durvára tört színes bors
- só

Elkészítés:

A hátszínt vágjuk ujjnyi vastag szeletekre, sózzuk, borsozzuk színes borssal, kenjük meg zúzott fokhagymával és mustárral. Forró olajban minden oldalukat süssük pirosra. Karikázzuk fel a répákat, a csiperkét és a hagymát, majd szórjuk tepsibe. Sózzuk, borsozzuk, és szórjuk meg aprított petrezselyemmel. Fektessük rá az elõsütött hússzeleteket, öntsünk alá két deci vizet, és alufóliával letakarva, 200 °C-os sütõben pároljuk puhára. Tálaláskor a párolt zöldségeket halmozzuk tányérra, rá a hússzeleteket, és forrón kínáljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.