Elkészítés:
A zöldségeket megmossuk. 1 uborkát felkockázunk, gõzben 10 percig pároljuk, majd turmixoljuk. A többi uborkát és a padlizsánt 2 cm vastagon felkarikázzuk. A paprika húsát felkockázzuk, a paradicsomot felszeleteljük. Kislábasban, az olajban 5 percig pároljuk az uborkát, a paprikakockákat, a padlizsánt és a hagymát. Sóval, borssal ízesítjük. Tálban felverjük a sóval, borssal ízesített tojásokat, majd hozzáadjuk a lisztet, a tejszínt, az uborkapürét, a parmezánt, és csipetnyi szerecsendiót. A zöldségeket a paradicsomszeletekkel váltakozva, kivajazott hosszúkás tepsibe rakjuk, a tetejére öntjük a tejszínes krémet, és forró sütõben készre sütjük. Amikor kihûlt, tálra borítjuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.