Weboldal készítés, Google optimalizálás, SEO
Van egy jó recepted? Küld be!

Vadkacsacomb zöldséges mártásban

Megnézte: 2770
Fő számára: 4 személyre
Elkészítési idő:
Kategória: Vadételek

Hozzávalók:

- 4 vadkacsacomb
- 1 sárgarépa
- 1 fehérrépa
- 1 zellergumó
- 10 dkg liszt
- 2 kk. bazsalikom
- só
- fehér bors
- 1 kk. fehérborecet
- 1 kk. citromlé
- 2 mk. mustár
- 1 dl olaj
- 5 dl vad-alaplé
- 1 ek. vaj

Elkészítés:

A combokat befűszerezzük, majd olajat hevítünk, és elősütjük benne. A zöldségeket felkarikázzuk, majd a hús mellett megpirítjuk. A húst kiszedjük, a zöldségeket meghintjük a liszttel, ráöntjük az alaplét, hozzáadjuk a fűszereket, a mustárt, ecetet és citromlevet. Visszarakjuk a húst, majd 30 percig főzzük. vajat olvasztunk és a combok tetejére locsoljuk.
Galuskával kínáljuk.

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.