Elkészítés:
A forró olívaolajban futtassuk meg a hagymát, majd tegyük bele a darált csirkehúst, és süssük fehéredésig. Öntsünk rá 1,5 deci vizet, amikor felforrt, sóval, borssal, petrezselyemmel fûszerezzük, és közepes tûzön pároljuk puhára. Közben a paprikát, paradicsomot, a megtisztított fõtt burgonyát szeleteljük nem túl vékony karikákra. A tököt magozzuk ki, és héjastól vágjuk fél karikákra. A krumplit rakjuk egy kiolajozott, zsemlemorzsával beszórt tál aljára, sózzuk, borsozzuk meg, most jön a tök fele, erre a párolt darált hús a szaftjával együtt. A következõ réteg a tökszelet másik fele, és végül locsoljuk meg a sóval, borssal ízesített tejföllel. 180 °C-os sütõben süssük 40-45 percig, majd pihentessük 10 percig, és kockákra vágva, forrón tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.