Elkészítés:
A kelbimbót sós vízben puhára fõzzük, hideg vízzel leöblítjük, lecsöpögtetjük, és konyhai papírtörlõvel szárazra töröljük. A szalonnaszeleteket hosszában kettévágjuk. Minden szalonnadarabba egy kelbimbót göngyölünk, és fogvájóval megtûzzük. A burgonyát meghámozzuk, és felkockázzuk. A vaj felében pirosra sütjük, közben a zúzott fokhagymát is hozzáadjuk, és sóval, borssal ízesítjük. Másik lábasban a kelbimbótekercseket a maradék vajban átsütjük, majd a szerecsendióval együtt a burgonyához adjuk, és még 5 percig sütjük. Közben az olajban a húsokat körben aranyszínûre pirítjuk, majd sóval, borssal meghintjük. Tányérokra tesszük, a kelbimbóval és a burgonyával körítjük.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.