Elkészítés:
A szójacsírát 1 percig lobogó sós vízben fõzzük (blansírozzuk), majd lecsöpögtetjük. Az uborkát és a hagymát vékony szeletekre vágjuk, a répát lereszeljük. Teflonedényben megpirítjuk a mogyorót, majd durvára vágjuk. A koriandert és a mentát megmossuk, lecsöpögtetjük. A paprikát megtisztítjuk, kettévágjuk, a magokat eltávolítjuk, húsát apróra vágjuk. A szószhoz a citromlét, a zúzott fokhagymát, a cukrot, a halszószt és 3 evõkanál vizet összekeverünk. Teflonban pirosra sütjük a húst, majd vékonyan felszeleteljük. A szójacsírát, a zöldségeket, a füveket és a paprikát mély tálban összekeverjük. A hússzeleteket a tetejére tesszük, a szósszal meglocsoljuk, és mogyoróval megszórjuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.