Elkészítés:
A szalonnát kis kockákra darabolom, kevés olajban pirosra sütöm, rászórom az apróra vágott hagymát, fokhagymát, és összepirítom. Lehúzom a tûzrõl, megszórom pirospaprikával, hozzáadom a 2x2 centis kockákra vágott pulykacombot. Annyi vizet öntök rá, hogy félig ellepje, és sóval, borssal, köménnyel fûszerezem. Amikor felforrt, lassú tûzön, fedõvel letakarva félpuhára párolom, majd hozzáadom a lecsót, a savanyú káposztát, megszórom petrezselyemmel. Ha kell, kevés vizet öntök rá, és fedõvel letakarva készre párolom. Mielõtt a savanyú káposztát az ételbe teszem, megkóstolom, ha túl savanyú, hideg vízben átmosom, és lecsepegtetem. Amint elkészült, forrón tányérokba szedem, és meglocsolom a simára kevert tejföllel. Friss kenyeret kínálok hozzá.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.