Elkészítés:
A tésztát kivajazott, lisztezett gyümölcstortaformába simítjuk, az alját villával megszurkáljuk, és hûtõbe tesszük, amíg elkészítjük a torta többi részét. Az édeskömény tetejét és héját levágjuk, a belsejét felkockázzuk. A sütõtököt kockákra vágjuk. A hagymákat felkockázzuk, az olajban megfuttatjuk, majd hozzáadjuk az édesköményt, és 5 percig pároljuk. Beletesszük a sütõtököt, és még 5 percig fõzzük, majd levesszük a tûzrõl. A krémsajtot és a reszelt sajt felét a tojásokkal simára keverjük, a zöldségekhez adjuk, beletesszük a kakukkfüvet, és Delikáttal megszórjuk. A krémet a tésztára simítjuk, a maradék ementálival megszórjuk, és aranyszínûre sütjük. Grillrácsra borítjuk, és melegen vagy hidegen tálaljuk.
A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.